Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
Hotel OLANESTI       
Incepand cu data de 30.01.2022 pana in 19.04.2022 (inclusiv) serviciile de spa si piscinele interioare nu sunt functionale   Hotelul se afla la intrare in statiunea Baile Olanesti  
Vezi detalii
Pensiunea IZVOARE      
este o constructie noua fiind amplasata ultracentral in vecinatatea grupurilor de izvoare la 2 minute distanta de Hotelul Stogu.
Vezi detalii
Hotel TISA      
Hotelul Tisa se afla in centrul statiunii, la baza Aleii Izvoarelor, fiind inconjurat de padure.
Vezi detalii
Hotel STOGU      
Hotel Stogu este un hotel de 3*** stele situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti la o distanta de 18 km de orasul Ramnicu Valcea. Hotelul este amplasat pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu, precum si noua baza de tratament, parcarea supraetajata si strandul. De asemenea, hotelul ofera po...
Vezi detalii
Hotel ALICE      
Hotelul Alice este situat in Baile Olanesti Conditii generale Tratamentul balnear se efectueaza de luni  pana sambata inclusiv,  intre orele 7:30 – 14:00. Pentru a beneficia de serviciile incluse in pachet, va rugam sa efectuati rezervari in prealabil. Nu este permis accesul în hotel cu animale de companie.
Vezi detalii
Hotel SELECT      
Hotel Select este o constructie noua (anul 2004) si moderna. Hotelul "Select" are avantajul de a fi situat in apropiere de centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, la o distanta de numai 1 - 1,5 km de izvoarele minerale, care plaseaza statiunea pe primul loc in Romania in ceeea ce priveste numarul si debitul total z...
Vezi detalii
Hotel PRESIDENT      
Hotelul President din Baile Olanesti va ofera: - 14 camere cu twin, 9 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente din categoria standard - 13 camere cu pat matrimonial si un apartament din categoria deluxe.  
Vezi detalii
Suprem      
Complexul Suprem este situat pe un platou in suprafata de 3000 mp.Hotelul  a fost dat in functiune in anul 2003 si ofera 44 spatii de cazare.
Vezi detalii
Pensiunea MARIA     
este situata la intrarea in statiune pe varianta ce duce la Popasul Turistic Comanca.
Vezi detalii
Hotel PARANG     
Hotelul este situat în centrul statiunii balneoclimaterice Baile OlaneČ™ti, un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper.
Vezi detalii