Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
Hotel MIRAGE MEDSPA       
HOTEL MIRAGE MEDSPA este situat in statiunea Eforie Nord, la 50 m de plaja si este dispus pe 4 etaje. Camerele existente au fost renovate integral, iar 23 camere noi au fost construite astfel incat, noua structura a hotelului insumeaza acum 98 camere (82 camere duble si 16 apartamente).
Vezi detalii
Hotel EUROPA       
Complex hotelier Europa dispune de plaja privata. ANA HOTEL EUROPA este situat in statiunea Eforie Nord, este unicul complex de pe litoral ce ofera posibilitatea turistilor de a efectua tratament la exterior, intr-un cadru special amenajat ce include piscina exterioara cu apa sarata din lacul Techirghiol si zona amenajata pentru efecturea m...
Vezi detalii
Vila CUBE       
  VILA CUBE este situata intr-o zona linistita, rezidentiala a statiunii, la 500 m de malul marii si 200 m de centru , vis-a-vis de sanatoriul balnear Grand si la cativa pasi de restaurantul Nunta Zamfirei si este compusa din 4 vile de lux: Stone CUBE, Abstract CUBE, Red CUBE si White CUBE. Nu sunt acceptate animale de companie.
Vezi detalii
Hotel TERRA       
  HOTEL TERRA este situat in Eforie Nord, la 600 m de plaja. Hotelul dispune de 28 camere duble standard, 4 camere duble la mansarda si 3 apartamente.
Vezi detalii
Hotel MONDIAL       
Dispune de plaja privata cu acordarea gratuita a 2 sezlonguri/ camera   HOTEL MONDIAL a fost construit in anul 2012 si este situat la doar 100 m de plaja. 
Vezi detalii
Complex BRAN, BRAD, BEGA       
COMPLEX BRAN, BRAD, BEGA a fost renovat in 2010 si  este situat in statiunea Eforie Nord,  la 20 m de plaja. Hotelul are 3 etaje cu 186 camere duble si 33 apartamente. 
Vezi detalii
AQVATONIC BALNEO SPA & HOTEL       
HOTEL AQVATONIC BALNEO SPA  face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de hotel Delfinul 3* si hotel Meduza 3* si este situat la 30 m de plaja, ce a fost latita in anul 2015. Aceasta are 231 camere si imparte facilitatile comune oferite de complex – doua restaurante, braserie, barul panoramic de la etaju...
Vezi detalii
Hotel EVIA      
  HOTEL EVIA, inaugurat in vara anului 2016, este situat la 3 minute de plaja si la 2 minute de zona comerciala din Eforie Nord. Hotelul detine 58 camere duble si triple.
Vezi detalii
Hotel HOLIDAY      
  HOTEL HOLIDAY este situat in statiunea Eforie Nord, la mai putin de 10 minute de mers pe jos fata de plaja si are 28 camere duble.
Vezi detalii
Hotel ALLEGRO      
HOTEL ALLEGRO este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la 300 m de plaja si are capacitate de 40 locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble, 2 camere triple si un apartament
Vezi detalii
Vila TRIDENT      
VILA TRIDENT este situata in nordul statiunii, in apropiere de Complex Steaua de Mare, la o distanta de 200 m de plaja amenajata cu toate dotarile (sezlonguri, piscina, terasa, braserie, etc). La cca. 500 m, in nord, exista si un tronson de plaja neamenajata, pentru iubitorii de peisaje marine salbatice sau de snorkeling.Vila are 2 etaje...
Vezi detalii
Hotel ACAPULCO      
HOTEL ACAPULCO reprezinta o emblema a statiunii Eforie Nord. Acesta este situat pe faleza statiunii, la cativa pasi de plaja si detine 13 camere, dintre care 11 camere duble si 2 apartamente.
Vezi detalii