Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
Hotel MIRAGE MEDSPA       
HOTEL MIRAGE MEDSPA este situat in statiunea Eforie Nord, la 50 m de plaja si este dispus pe 4 etaje. Camerele existente au fost renovate integral, iar 23 camere noi au fost construite astfel incat, noua structura a hotelului insumeaza acum 98 camere (82 camere duble si 16 apartamente).
Vezi detalii
Hotel EUROPA       
Complex hotelier Europa dispune de plaja privata. ANA HOTEL EUROPA este situat in statiunea Eforie Nord, este unicul complex de pe litoral ce ofera posibilitatea turistilor de a efectua tratament la exterior, intr-un cadru special amenajat ce include piscina exterioara cu apa sarata din lacul Techirghiol si zona amenajata pentru efecturea m...
Vezi detalii
Vila CUBE       
  VILA CUBE este situata intr-o zona linistita, rezidentiala a statiunii, la 500 m de malul marii si 200 m de centru , vis-a-vis de sanatoriul balnear Grand si la cativa pasi de restaurantul Nunta Zamfirei si este compusa din 4 vile de lux: Stone CUBE, Abstract CUBE, Red CUBE si White CUBE. Nu sunt acceptate animale de companie.
Vezi detalii
Hotel MONDIAL       
Dispune de plaja privata cu acordarea gratuita a 2 sezlonguri/ camera   HOTEL MONDIAL a fost construit in anul 2012 si este situat la doar 100 m de plaja. 
Vezi detalii
Complex BRAN, BRAD, BEGA       
COMPLEX BRAN, BRAD, BEGA a fost renovat in 2010 si  este situat in statiunea Eforie Nord,  la 20 m de plaja. Hotelul are 3 etaje cu 186 camere duble si 33 apartamente. 
Vezi detalii
AQVATONIC BALNEO SPA & HOTEL       
HOTEL AQVATONIC BALNEO SPA  face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de hotel Delfinul 3* si hotel Meduza 3* si este situat la 30 m de plaja, ce a fost latita in anul 2015. Aceasta are 231 camere si imparte facilitatile comune oferite de complex – doua restaurante, braserie, barul panoramic de la etaju...
Vezi detalii
Hotel TERRA       
  HOTEL TERRA este situat in Eforie Nord, la 600 m de plaja. Hotelul dispune de 28 camere duble standard, 4 camere duble la mansarda si 3 apartamente.
Vezi detalii
Hotel ACAPULCO      
HOTEL ACAPULCO reprezinta o emblema a statiunii Eforie Nord. Acesta este situat pe faleza statiunii, la cativa pasi de plaja si detine 13 camere, dintre care 11 camere duble si 2 apartamente.
Vezi detalii
Hotel SMARALD      
HOTEL SMARALD este situat in statiunea Eforie Nord, in zona Acapulco-Debarcader, pe faleza, la aproximativ 80 m de plaja.
Vezi detalii
Hotel DONELI      
PENSIUNEA DONELI se afla in statiunea Eforie Nord, in centrul statiunii, la 2 minute de Hotel Europa si la 3- 4 minute de plaja, langa Hotel Apollo. Aceasta are  8 camere si 2 apartamente utilate modern.
Vezi detalii
Hotel ANCA      
  HOTEL ANCA este situat pe malul lacului Belona, intr-o minunata zona de relaxare, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Eforie Nord si 100 m plaja. Acesta are 44 camere duble si 1 camera single, situate in doua corpuri separate.
Vezi detalii
Hotel PETROLUL      
  HOTEL PETROLUL este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la 500 m distanta fata de plaja. Hotelul are 10 etaje si este compus din doua corpuri. In corpul A sunt disponibile camere duble de 3*. Are 158 camere duble 3* si 7 apartamente.
Vezi detalii