Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
Pensiunea Casa Humor       
La iesirea din Gura Humorului, la doar cativa km de faimoasele Manastiri Voronet (3km), Humor (5km) si 1km de Partia Soimul.
Vezi detalii
Hotel BEST WESTERN Bucovina       
Situat in imediata apropiere a manastirilor Voronet si Humor.
Vezi detalii
Hotel TOACA BELLEVUE       
Hotel Toaca Bellevue este situat in Gura-Humorului, pe meleaguri bucovinene.
Vezi detalii
Perla Bucovinei       
Amplasată la numai 300 de metri de mănăstirea cu pereti pictati Voronet, inclusă pe lista monumentelor UNESCO, Azi sudul Bucovinei, Pensiunea Perla Bucovinei este innconjurată de păduri.
Vezi detalii
Pensiunea LA ROATA      
Amplasata la numai 500 m de centrul orasului Gura Humorului.
Vezi detalii
Hotel ALDI      
Situat la numai 10 minute de centrul orasul Gura Humorului si la 35 de minute de orasul Suceava, este locaţia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul si imprejurimile cat si pentru oamenii de afaceri.
Vezi detalii
Complex Turistic CASA ELENA      
Complexul Casa Elena este situat in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet, fiind una dintre cele mai renumite si apreciate locatii din zona. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul
Vezi detalii
Cabana Sura Getilor      
Cabana Sura Getilor se afla in inima Bucovinei, localitatea Voronet, orasul Gura Humorului, in zona parcului Arinis.  ​La doar  500 de metri este partia Soimul Cai zona de divertisment Parcul Arinis (parc aventura, piscina etc.), si la 2,5 km de manastirea Voronet. Cabana este clasificata 3 stele, ofera cazare in 35&...
Vezi detalii