Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
Hotel JAKUZZI      
HOTEL JAKUZZI este situat in centrul localitatii Vama Veche la 150 m de plaja si are 24 camere duble.
Vezi detalii
Vila SARA      
VILA SARA este o constructie noua, moderna situata in zona Vama Veche chiar la plaja. Accesul este facil de pe soseaua Constanta- Mangalia-Vama Veche-Bulgaria, turistii putand ajunge atat cu masina proprie cat si cu mijloace de transport in comun. Aceasta are o capacitate de 12 camere.
Vezi detalii
Hotel THE OLD BORDER      
THE OLD BORDER este un boutique hotel cu amenajari interioare in stil marin, deschis in vara anului 2017 si dispune de 14 camere duble cu pat matrimonial. Acesta se afla la 3 minute de mers de plaja, in zona de sud a localitatii Vama Veche, la cca 2 km de granita cu Bulgaria.
Vezi detalii
CASA STAVROS      
HOTEL CASA STAVROS este situat in centrul statiunii 2 Mai, la o distanta de aproximativ 700 m de plaja. Are in total 50 camere: 47 camere duble si 3 camere triple. Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunosti...
Vezi detalii
Vila ARTELIER      
VILA ARTELIER, inaugurata in 2015, este situata in Vama Veche, la doar 100 m de cea mai apropiata plaja si pune la dispozitia oaspetilor sai 16 camere amenajate intr-o atmosfera originala, imbinand cu succes elementele modernului cu design-ul boem al Vamii.
Vezi detalii
Hotel LAGUNA     
Rezervă liniștit, anulează GRATUIT! ALEGE Anulare GRATUITĂ și ai vacanță LINIȘTITĂ! La acest hotel beneficiezi de anulare fără penalizări cu 21 zile înainte de începerea sejurului! Hotelul Laguna dispune de plaja privata. HOTEL LAGUNA este unicul hotel din statiunea Vama Veche cu o arhitectura originala de inspiratie gaudian...
Vezi detalii
Casa LUCA     
PENSIUNEA CASA LUCA este situata chiar la intrarea in Vama Veche, pe partea dreapta la 20 m de strada ce duce catre plaja si la aproximativ 150 m de plaja. Pensiunea dispune de 119 locuri de cazare.
Vezi detalii
Hostel SEA STAR    
HOSTEL SEA STAR este la 1 minut pe jos fata de plaja.  Constanța este de 47 km de Hostel Sea Star, în timp ce Balcic se afla la 49 km de proprietate.
Vezi detalii
Hotel BAZART    
HOTEL BAZART este situat la 1 minut pe jos fata de plaja si ofera cazare la doar 50 m distanta de plaja din Vama Veche. Are 9 camere duble cu paturi matrimoniale, 1 cameră de 4 locuri cu paturi separate,1 cameră de 4 locuri cu pat matrimonial şi canapea extensibilă, dar si 4 camere duble cu paturi separate şi facilităţi com...
Vezi detalii