Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
MIRAGE BEACH       
Vezi detalii
Hotel EUROPA       
Complex hotelier Europa dispune de plaja privata. ANA HOTEL EUROPA este situat in statiunea Eforie Nord, este unicul complex de pe litoral ce ofera posibilitatea turistilor de a efectua tratament la exterior, intr-un cadru special amenajat ce include piscina exterioara cu apa sarata din lacul Techirghiol si zona amenajata pentru efecturea m...
Vezi detalii
Hotel MIRAGE MEDSPA       
HOTEL MIRAGE MEDSPA este situat in statiunea Eforie Nord, la 50 m de plaja si este dispus pe 4 etaje. Camerele existente au fost renovate integral, iar 23 camere noi au fost construite astfel incat, noua structura a hotelului insumeaza acum 98 camere (82 camere duble si 16 apartamente).
Vezi detalii
Complex BRAN, BRAD, BEGA       
COMPLEX BRAN, BRAD, BEGA a fost renovat in 2010 si  este situat in statiunea Eforie Nord,  la 20 m de plaja. Hotelul are 3 etaje cu 186 camere duble si 33 apartamente. 
Vezi detalii
Hotel MONDIAL       
Dispune de plaja privata cu acordarea gratuita a 2 sezlonguri/ camera   HOTEL MONDIAL a fost construit in anul 2012 si este situat la doar 100 m de plaja. 
Vezi detalii
AQVATONIC BALNEO SPA & HOTEL       
HOTEL AQVATONIC BALNEO SPA  face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de hotel Delfinul 3* si hotel Meduza 3* si este situat la 30 m de plaja, ce a fost latita in anul 2015. Aceasta are 231 camere si imparte facilitatile comune oferite de complex – doua restaurante, braserie, barul panoramic de la etaju...
Vezi detalii
Hotel TERRA       
  HOTEL TERRA este situat in Eforie Nord, la 600 m de plaja. Hotelul dispune de 28 camere duble standard, 4 camere duble la mansarda si 3 apartamente. In perioada 18.06 - 10.07.2021 restaurantul si piscina exterioara nu or sa fie functionale, se va asigura doar cazare cu mic dejun.
Vezi detalii
Vila CUBE       
  VILA CUBE este situata intr-o zona linistita, rezidentiala a statiunii, la 500 m de malul marii si 200 m de centru , vis-a-vis de sanatoriul balnear Grand si la cativa pasi de restaurantul Nunta Zamfirei si este compusa din 4 vile de lux: Stone CUBE, Abstract CUBE, Red CUBE si White CUBE. Nu sunt acceptate animale de companie.
Vezi detalii
Hotel ACAPULCO      
HOTEL ACAPULCO reprezinta o emblema a statiunii Eforie Nord. Acesta este situat pe faleza statiunii, la cativa pasi de plaja si detine 13 camere, dintre care 11 camere duble si 2 apartamente.
Vezi detalii
Hotel ANCA      
  HOTEL ANCA este situat pe malul lacului Belona, intr-o minunata zona de relaxare, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Eforie Nord si 100 m plaja. Acesta are 44 camere duble si 1 camera single, situate in doua corpuri separate.
Vezi detalii
Hotel BELONA      
HOTEL BELONA este situat la 20 m de plaja si de centrul statiunii Eforie Nord. Hotelul are 4 etaje, un numar de 63 camere, dintre care 9 camere cu pat matrimonial, 23 camere cu pat duble si 25 camere cu 2 paturi, 6 apartamente.
Vezi detalii
Hotel ALLEGRO      
HOTEL ALLEGRO este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la 300 m de plaja si are capacitate de 40 locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble, 2 camere triple si un apartament
Vezi detalii