Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
Complex VOX MARIS GRAND RESORT       
Construit pe o suprafata de 7 hectare, VOX MARIS GRAND RESORT este situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Kogalniceanu) si la 250 km de capitala tarii, Bucuresti. Complexul dispune de peste 350 camere duble, triple si apartamente.   OFERTA PENTRU TINERET 2021 Achiti dub...
Vezi detalii
Pensiunea TRIDENT       
  PENSIUNEA TRIDENT este situata in statiunea Costinesti. Asezarea acesteia in vecinatatea marii face posibila realizarea unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini.  Accesul la plaja se face coborand pe scari sau exista si posibilitatea de a cobori pe o rampa situa...
Vezi detalii
Vila BLISS      
  VILA BLISS  a fost inaugurata in sezonul 2016. Locul ideal pentru a va petrece vara in Costinesti, Vila Bliss este situata la 300m de parcul de distractii din centrul statiunii si de gara CFR, iar pana la plaja este de parcurs o distanta de inca 300m (in total, 7-10 minute de mers pe jos). Dispune pentru moment de 41 de locuri de caz...
Vezi detalii
Hotel INTIM      
HOTEL INTIM  este situat in statiunea Costinesti, apropierea Epavei si se afla la doar 30 de m de plaja si 15 minute de centrul orasului. Deschis in 2007, acesta detine 44 camere duble.
Vezi detalii
Hotel BABYLONIA RESORT      
  HOTEL BABYLONIA RESORT este situat in Costinesti, la mai putin de 1,5 km de plaja. Este inconjurat de o oaza de verdeata si pune la dispozitia turistilor locuri special amenajate pentru relaxare. Locatia are 40 camere impartite in camere duble si camere family.
Vezi detalii
Hotel PRINCIPAL      
  HOTEL PRINCIPAL este situat la intrare in Costinesti, pe strada Principala si ofera servicii atractive si de calitate intr-o constructie noua, dispusa pe parter si doua nivele, cu o capacitate de cazare de 26 camere.
Vezi detalii
Pensiunea MARIA      
  PENSIUNEA MARIA este situata in statiunea Costinesti, la 20 m distanta fata de plaja, in zona epavei. Briza marii si linistea va vor asigura clipele de relaxare dorite in cele 15 camere duble.
Vezi detalii
Hostel PERLA      
Hostel Perla Costinesti este situata la 100 de metri de plaja, la 300 de metri de Obelisc si la aproximativ 500 de metri de gara Costinesti.
Vezi detalii
Hotel REGAL      
Hotel Regal a fost renovat complet in anul 2021, devenind o locatie de 3 stele, potrivita pentru toti cei care vor sa petreaca o vacanta relaxanta la malul marii, in Satiunea Costinesti, atat pe perioada sezonului cat si in extrasezon, hotelul fiind dotat cu incalzire cu calorifere. Are o capacitate de 50 de camere. Animalele de companie nu sunt a...
Vezi detalii
Camere de inchiriat VILA 21A      
Vila 21A este situata in Costinesti pe strada Radarului la 10 min de plaja.
Vezi detalii
Hotel VRAJA MARII      
HOTEL VRAJA MARII a fost inaugurat in anul 2013 si este situat in centrul statiunii Costinesti, la doar 50 m de mare. Acesta este compus din 58 camere standard, 6 camere de lux si 2 apartamente.
Vezi detalii
Hotel ATLANTIC      
Sezlongurile si locurile de joaca sunt gratuite pentru turistii cazati in hotel. HOTEL ATLANTIC este situat in statiunea Costinesti, vis a vis de resortul Vox Maris, la doar 100 m de plaja, cu vedere la mare si are in total 100 camere.  
Vezi detalii