Filtreaza dupa: 1 stea | 2 stele | 3 stele | 4 stele | 5 stele
Hotel JAKUZZI      
HOTEL JAKUZZI este situat in centrul localitatii Vama Veche la 150 m de plaja si are 23 camere duble.
Vezi detalii
Vila SARA      
VILA SARA este o constructie noua, moderna situata in zona Vama Veche chiar la plaja. Accesul este facil de pe soseaua Constanta- Mangalia-Vama Veche-Bulgaria, turistii putand ajunge atat cu masina proprie cat si cu mijloace de transport in comun. Aceasta are o capacitate de 12 camere.
Vezi detalii
Hotel THE OLD BORDER      
THE OLD BORDER este un boutique hotel cu tematica marina din Vama Veche cu 16 camere duble. Este situat la iesire din Vama Veche, pe partea cu marea, la 3 minute de mers de plaja. De pe drumul European E87 virati la stanga chiar inaintea indicatorului de iesire din Vama Veche catre Bulgaria, apoi prima strada la dreapta si in 100 m pe partea dreap...
Vezi detalii
Hotel CASA STAVROS      
HOTEL CASA STAVROS este situat in centrul statiunii 2 Mai, la o distanta de aproximativ 700 m de plaja. Are in total 50 camere: 47 camere duble si 3 camere triple. Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunosti...
Vezi detalii
Vila ARTELIER      
VILA ARTELIER, inaugurata in 2015, este situata in Vama Veche, la doar 100 m de cea mai apropiata plaja si pune la dispozitia oaspetilor sai 16 camere amenajate intr-o atmosfera originala, imbinand cu succes elementele modernului cu design-ul boem al Vamii.
Vezi detalii
Hotel CLUB D OR      
Este situat la 100 metri de plaja.
Vezi detalii
Hotel CLUB WAVES      
HOTEL CLUB WAVES este situat la doar 5 minute de malul Marii Negre, la 250 de metri de plaja Amphora. Club Waves ofera cazare pentru adulti si dispune de 24 de camere( 11 camere standard queen, 12 camere superior queen si 13 camere deluxe).  
Vezi detalii
Hotel COSTINESTI BOURBON      
Hotel Bourbon 3* este situat in zona de sud a localitatii Vama Veche, la aproximativ 70 m de plaja, la 60 m de Expirat si Amfora. Hotel Bourbon dispune de 8 camere Queen si 16 camere Twin.  
Vezi detalii
Vila SPOT      
Spot, Vama Veche este o locatie privata, selctiva si prietenoasa, amplasata de la 300 m de plaja.
Vezi detalii
Hotel LAGUNA     
  Hotelul Laguna dispune de plaja privata. HOTEL LAGUNA este unicul hotel din statiunea Vama Veche cu o arhitectura originala de inspiratie gaudiana, fiind construit in anul 2005. Este situat in partea de sud a statiunii Vama Veche, la numai 70 m de plaja, langa restaurantul Corsaru. Acesta dispune de 48 camere, dupa cum urmeaza:&nb...
Vezi detalii
Casa LUCA     
PENSIUNEA CASA LUCA este situata chiar la intrarea in Vama Veche, pe partea dreapta la 20 m de strada ce duce catre plaja si la aproximativ 150 m de plaja. Pensiunea dispune de 119 locuri de cazare.
Vezi detalii
Hostel SEA STAR    
HOSTEL SEA STAR este la 1 minut pe jos fata de plaja.  Constanța este de 47 km de Hostel Sea Star, în timp ce Balcic se afla la 49 km de proprietate.
Vezi detalii