Call Center - Suna un consultant

Hotel Parc

   
Detalii hotel

Hotelul Parc este amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare .

Dotări și servicii

spatii de cazare:  48 de camere clasificate la categoria 3 stele cu 1, 2 sau 3 paturi si 4 apartamente cu 2 locuri respectiv un apartament cu 4 locuri, confortabile, unice ca si design. Hotelul dispune de 4 saloane de restaurant, un salon de mic dejun, 2 baruri si 3 terase si un bar intim de noapte, 3 sali amenajate pentru participantii la diverse intalniri: traininguri, simpozioane, conferinte cu o capacitate de 20-30 locuri, o sala de conferinta ultramoderna cu dotari corespunzatoare (videoproiector, ecran. flipchart, sonorizare, LCD) cu utilitate pentru diverse evenimente (traininguri, simpozioane, nunti, aniversari) cu o capacitate de 180 locuri. 

In incinta hotelului se afla baza de tratament, unde se pot efectua proceduri balneare. Tot in incinta hotelului se afla un centru SPA modern cu sauna, jacuzzi, piscina cu apa mezotermala, sala fitness.

Dotări camere

grup sanitar propriu dotat cu uscator de par (baie cu dus, baie cu cada sau jacuzzi) , tv, telefon, minibar, frigider, balcon, internet prin cablu si wireless

Listă facilități
Politica copii

dezvoltat de newpixel.ro