1. Romania
  2. Moneasa
  3. Hotel Parc
Căutare
Destinație/numele proprietății:
Data check-in:
Data check-out:
Numar adulti:
Numar copii:
Camere:

Hotel Parc

   
Moneasa, Romania Arata pe harta

Ai nevoie de ajutor ? Suna la:
Tarife

Informatii

Hotelul Parc este amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare .

Dotari si servicii

spatii de cazare:  48 de camere clasificate la categoria 3 stele cu 1, 2 sau 3 paturi si 4 apartamente cu 2 locuri respectiv un apartament cu 4 locuri, confortabile, unice ca si design. Hotelul dispune de 4 saloane de restaurant, un salon de mic dejun, 2 baruri si 3 terase si un bar intim de noapte, 3 sali amenajate pentru participantii la diverse intalniri: traininguri, simpozioane, conferinte cu o capacitate de 20-30 locuri, o sala de conferinta ultramoderna cu dotari corespunzatoare (videoproiector, ecran. flipchart, sonorizare, LCD) cu utilitate pentru diverse evenimente (traininguri, simpozioane, nunti, aniversari) cu o capacitate de 180 locuri. 

In incinta hotelului se afla baza de tratament, unde se pot efectua proceduri balneare. Tot in incinta hotelului se afla un centru SPA modern cu sauna, jacuzzi, piscina cu apa mezotermala, sala fitness.

Servicii masa

Dotari camere

grup sanitar propriu dotat cu uscator de par (baie cu dus, baie cu cada sau jacuzzi) , tv, telefon, minibar, frigider, balcon, internet prin cablu si wireless

Facilitati

Facilitati copii

Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2020 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2020, Oferte de cazare pe litoral in 2020
dezvoltat de newpixel.ro