1. Bulgaria
  2. Obzor
  3. Hotel OBZOR BEACH RESORT
Căutare
Destinație/numele proprietății:
Data check-in:
Data check-out:
Numar adulti:
Numar copii:
Camere:

Hotel OBZOR BEACH RESORT

    
Obzor, Bulgaria Arata pe harta

Ai nevoie de ajutor ? Suna la:
Tarife

Informatii

Localizare: Hotelul este situat pe plaja si la 2 km de centrul statiunii Obzor. Gratuit: 8 piscine exterioare din care 2 piscine sunt pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscine, fitness, volei pe plaja, mini golf, darts. Contra cost: masa de tenis, biliard, inchiriat biciclete. Nu se accepta animale de companie. Parcare: Gratuita pentru turistii hotelului in limita locurilor disponibile. 
- Taxa statiune: 7 €/persoana/sejur 

Dotari si servicii

Facilitati hotel: Hotelul a fost construit in 2007 si renovat in 2010, are 7 cladiri, 5 etaje, 13 lifturi, restaurant a la carte Paralia, steakhouse Castello, snack bar, 2 baruri la piscina, bar de noapte, centru SPA, casa de schimb valutar, farmacie, supermarket, sala de conferinte, spalatorie.

Servicii masa

Dotari camere

Facilitati camere: Hotelul are 523 de apartamente cu un dormitor, cu 2 dormitoare si cu 3 dormitoare cu living si bucatarie, cu un dormitor, cu 2 dormitoare sau cu 3 dormitoare in functie de tipul de apartament, aer conditionat, bucatarie echipata complet, frigider, loc special amenajat cu fotolii si canapele, TV satelit, telefon, internet, seif contra cost, baie cu cabina de dus, feon, balcon. Grad maxim ocupare camere: in apartament cu un dormitor  2 adulti + 2 copii/4 adulti; in apartament cu 2 dormitoare 4 adulti + 2 copii/6 adulti; in apartament cu 3 dormitoare 6 adulti + 2 copii/8 adulti

Facilitati

Piscina Internet Sala de conferinte Loc de joaca Parcare Restaurant Kid's Club Centru SPA Aer Conditionat Balcon Sala fitness
Facilitati copii

2 piscine pentru copii, 2 locuri de joaca in aer liber, gradinita, patuturi pentru bebelusi, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, babysitter la cerere contra cost.
- Copii 0-1,9 ani – gratuit ; copiii sunt considerati cu varsta cuprinsa intre  2-11,9 ani

Paradis Vacante de Vis
  • S.C. Amarino SRL
  • CIF RO7082954
  • Inreg. la ORC sub nr. J13/5504/1994,
  • Persoană Juridică Română cu sediul în
  • Strada Alexandru cel Bun 4B, Et. 3 Constanta, Romania
  • Tel. 0241 60 61 36
Copyright 2020 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate
Hoteluri pe litoral sezon 2020, Oferte de cazare pe litoral in 2020
dezvoltat de newpixel.ro