Call Center - Suna un consultant

Hotel GULLIVER DELTA RESORT

    
Detalii hotel

Localizare: Gulliver Delta Resort este construit in perfecta armonie cu natura, intr-o zona deosebit de spectaculoasa, situata in Delta Dunariii, la intersectia dintre Bratul Sfantu Gheorghe si canalul Uzlina. Accesul este facil, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina durand in jur de 10 - 15 minute. Intins pe o suprafata de aproximativ 10.000 metri patrati, hotelul este inconjurat de pontoane de pe care turistii pot pescui in voie si se pot bucura de capturi, fie ei incepatori sau avansati in domeniu.
 

Dotări și servicii

Generoasa piscina a hotelului (18mx10m) dispune de o zona de sezlonguri, dotata cu umbrelute si terasa cu bar, acoperita cu stuf, unde se servesc bauturile furnizate in regim all inclusive sau cele "a la carte".
Evenimentele speciale de tip team building sau training se pot defasura in sala de conferinte cu capacitate de 40 locuri. Internetul Wi-Fi este gratuit

Dotări camere

Camerele sunt repartizate astfel: 12 camere duble si 3 apartamente in corpul principal si 16 apartamente situate in cele 4 casute cu etaj construite cu elemente din stilul lipovenesc. Toate sunt dotate cu aer conditionat si televizor. 

Listă facilități
  • ALL INCLUSIVE
  • Piscina
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Parcare
  • Restaurant
  • Aer Conditionat
Politica copii

Reduceri:
1 copil 0-7 ani, achita 150 lei/in camera dubla ( fara pat suplimentar)
1 copil 7-14 ani, 40% reducere/in apartament
al doilea copil 2-14 ani, 60% reducere/in apartament
al 3-lea adult in pat suplimentar/apartament – 30% reducere
al 4-lea adult in pat suplimentar/apartament – 30% reducere
cost apartament pentru 2 adulti – cost camera DBL + 70%.
 


dezvoltat de newpixel.ro