Call Center - Suna un consultant

Hotel DOROSTOR

   
Detalii hotel

Localizare: Pe plaja, aproape de zona centrala a Albenei. Hotel "Dorostor" este locul ideal pentru un concediu de familie. Aici va veti bucura de liniste si confort, de servicii impecabile si o de o atmosfera placuta. Situarea hotelului chiar pe plaja il face deosebit de atractiv pentru amatorii de sporturi si divertismente acvatice. Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling, petanque. Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie. Parcare: contra cost.

- Taxa statiune si servicii: 1,5 €/adult/zi si 1 €/copil 2-11,9ani/zi (* persoana vorbitoare de limba romana – asistenta turistica pentru clienti) – nu mai putin de 5 euro/persoana/sejur, indiferent de varsta

Dotări și servicii

Informatii hotel: Restaurant principal , lobby bar, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. Gratuit: tenis de masa.

Dotări camere

Toate camerele sunt dotate cu TV si televiziune prin cablu, radio, telefon, baie ºi toaleta. Se poate inchiria frigider contra cost. Toate camerele sunt cu balcon. Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 1 copil.

Listă facilități
  • Restaurant
  • Balcon
Politica copii

Reduceri: - O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera. - Copii 0-1,9 ani - gratuit - Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit - 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single. - Copil 2 - 11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit - Al 2-lea copil 2 - 11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - plateste 30% din tariful de adult - Al treilea adult cu extrabed - reducere 40% din tariful de adult


dezvoltat de newpixel.ro