Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Gura Humorului
  5. /
  6. Hotel ALDI
Căutare

Hotel ALDI

   
Gura Humorului, Romania Arata pe harta

Ai nevoie de ajutor ? Suna la:

Pentru a calcula tariful exact folositi formularul alaturat

Informatii

Situat la numai 10 minute de centrul orasul Gura Humorului si la 35 de minute de orasul Suceava, este locaţia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul si imprejurimile cat si pentru oamenii de afaceri.

Dotari si servicii

 Hotelul dispune de 33 camere ( 14 duble twin, 14 duble matrimoniale, 2 triple, 2 single si un apartament), restaurant, bar de zi cu terasa, bar de noapte si biliart , sala de conferinta, parcare luminata si pazita in fata hotelului.

Servicii masa

Restaurantul hotelului, situat la parterul cladirii, va sta la dispoziţie oferindu-va servicii impecabile, o diversitate de preparate din bucataria romaneasca si internaţionala, vinuri de vinoteca si bauturi fine

Dotari camere

Toate camerere sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, bai proprii, incalzire centrala, minifrigider, TV cablu, fiecare camera avand balcon propriu.
Cea mai mare parte a camerelor ofera o privire panoramica. Camerele au o arhitectura moderna, sunt silenţioase si confortabile, dispunand de dotari noi, moderne, conform standardelor de trei stele.
 

Facilitati
Facilitati copii
Va recomandam
Unitati pe care clientii le apreciaza
Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2023 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2023, Oferte de cazare pe litoral in 2023

made with by newpixel.ro