Bine ati venit la Paradis Tours
  1. /
  2. Romania
  3. /
  4. Bran
  5. /
  6. Centrul de Agrement Montan "LA VALTOARE"
Căutare

Centrul de Agrement Montan "LA VALTOARE"

   
Bran, Romania Arata pe harta
Informatii

CENTRUL DE AGREMENT LA VALTOARE reprezinta o foarte buna alegere atat pentru turistul calator pe meleagurile Branului, cat si pentru cei dornici de o „evadare” intr-un loc cu o frumusete greu de descris, cu gazde primitoare si mereu atente, cu servire ireprosabila si nu in ultimul rand, conditii de cazare excelente la tarife deosebit de avantajoase.  Este situat in apropiere de Castelul Bran, la circa 400 – 500 m de acesta.

Dotari si servicii

Centrul de Agrement Montan “La Valtoare” este compus din:
- Vila Adrian 3* - 10 camere din care 6 cu  jacuzzi si sauna
ila Adrian este alegerea perfecta daca sunteti in cautarea unui spatiu confortabil, situat in mijlocul naturii. Cu o priveliste deosebita, puteti petrece clipe minunate alaturi de cei dragi. Va punem la dispozitie spatii de cazare ideale pentru familii, precum si spatii de petrecere timpului liber. Puteti alege sa va bucurati de compania celor dragi in jurul unui gratar, iar cei mici sa vor distra la locul de joaca, special amenajat. De asemenea, va puteti relaxa la sauna sau la piscina. Pentru doritorii de senzatii tari, va puteti inscrie la cantonamentele sportive aflate in vecinatatea vilei.
- Vila Bogdan 2*  - 17 camere si 4 apartamente
Vila Bogdan este combinatia perfecta intre modern si traditional. Daca preferati un cadru rustic, linistit in care sa va petreceti timpul, ati ajuns la locul potrivit. In plus Vila Bogdan este ideala pentru familiile mici si mari! Dispunem de un numar de 17 camere, cu facilitati precum: internet grupuri sanitare, televizor. De asemenea, va punem la dispozitie o piscina, sauna, loc de joaca pentru copii, masa de biliard si ping-pong. La cerere se pot organiza petreceri sau focuri de tabara.
- Vila Constantin 2* - 9 camere.
Vila Constantin poate fi alegerea perfecta pentru tine si pentru familia ta! Va oferim posibilitati de cazare, in camere spatioase, luminoase, cu suficiente locuri pentru toti membrii familiei. Atmosfera relaxanta este garantata, iar personalul este extrem de amabil. Iar daca va doriti sa participati la activitati mai deosebite, va punem la dispozitie o multitudine de oferte. Puteti alege sa participati la diverse cantonamente sportive, organizate in vecinatatea Centrului de Agrement Montan „La Valtoare”. De asemenea, va punem la dispozitie spatiul perfect pentru organizarea propriei dumneavoastra tabere.
Complexul dispune de incalzire centrala, apa calda permanent, piscina, parcare proprie, restaurant rustic cu capacitate de 90 locuri si sala de mese de 200 locuri in prelungirea caruia se afla o terasa acoperita cu o capacitate de 100 persoane. La alegere, una dintre acestea poate fi folosita ca si sala de conferinte. intr-un cadru mai restrans, mesele se pot lua si in living de 40 locuri

Servicii masa

MASA: restaurant propiu.
Va pune la dispozitie specificul nostru culinar romanesc cu o capacitate de 100 locuri.
Ambianta rustica a localului asigura crearea unei atmosfere traditionale ori medievale.

Dotari camere
Facilitati
Facilitati copii
Va recomandam
Unitati pe care clientii le apreciaza
Paradis Vacante de Vis Afla primul de cele mai bune oferte

Copyright 2022 S.C. Amarino SRL - Toate drepturile rezervate

Hoteluri pe litoral sezon 2022, Oferte de cazare pe litoral in 2022

made with by newpixel.ro