Call Center - Suna un consultant 0748111525 0748111524

ANDALUSIA / ATRIUM

    
Detalii hotel

Localizare: Hotelul Atrium este situat pe plaja in statiunea Elenite. 

Localizare: Hotelul Andalusia este situat pe plaja in statiunea Elenite. 

TAXE:

- Taxa statiune si servicii: 7 €/persoana/sejur

Dotări și servicii

Facilitati hotel ATRIUM: Hotelul are 8 etaje, 2 lifturi, 130 de camere si 14 apartamente, magazine, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal, bar irlandez, club de noapte. Sport si activitati: Piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si plaja – gratuit pentru clientii hotelului, centru SPA, masaj, sauna, baie turceasca, serviciu medical, coafor. Nu se accepta animale de companie. Parcare: Exista parcare pazita in limita locurilor disponibile.

Facilitati hotel ANDALUSIA: Hotelul are 8 etaje, 4 lifturi, 270 de camere si 20 apartamente, 10 camere pentru persoanele cu dizabilitati, magazine, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal cu 2 incaperi.  Sport si activitati: Piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si plaja – gratuit pentru clientii hotelului, centru SPA, masaj, sauna, baie turceasca, serviciu medical, coafor. Nu se accepta animale de companie. Parcare: Exista parcare pazita si nepazita in limita locurilor disponibile.

Dotări camere

ATRIUM: Facilitati  camere: Camere duble standard cu vedere la mare si la parc, toate camerele si apartamentele au aer conditionat, TV satelit, telefon, mini bar (cu plata), seif (cu plata), internet, baie cu cada, balcon. 

Grad maxim ocupare camere: in camera single – 1 adult,  in camera dubla – 2 adulti + 1 copil/3 adulti

ANDALUSIA: Facilitati camere: Camere duble standard cu vedere la mare si la parc, toate camerele si apartamentele au aer conditionat, TV satelit, telefon, mini bar (cu plata), seif (cu plata), internet, baie cu cada si bideu. 

Grad maxim ocupare camere: in camera single – 1 adult,  in camera dubla – 2 adulti + 1 copil/3 adulti

 

Listă facilități
  • ALL INCLUSIVE
Politica copii

Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii, topogane, loc de joaca pentru copii, patuturi pentru bebelusi (gratuit si la cerere in limita disponibilitatilor), scaune speciale pentru bebelusi la restaurant. 

- Copii 0-1,9 ani – gratuit

- Copil 2 – 11,9 ani in camera dubla cu un adult – reducere 50% in perioada 01.06 – 09.06 si 09.09 – 30.09; reducere 20% in perioada 10.06 – 08.09

- Copil 2 – 11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – gratuit

- Al treilea adult cu extrabed – 20% reducere din tariful de adult

 


dezvoltat de newpixel.ro